Aktivnosti podružnice Niš 04.04.2019.

U četvrtak 04.04.2019. godine, Udruženje obolelih od reumatskih bolesti RS (ORS) podružnica Niš održala je sastanak u Institutu Niška Banja u Radonu na II spratu (Plenum sala). Sastanku je prisustvovalo: 22 članova ORS-a, 2 doktora, 3 medicinske sestre/tehničara i 16 obolelih koji nisu članovi ORS-a. Ukupno je bilo 43 prisutnih.

Uvodnu i pozdravnu reč imala je predsednica podružnice Niš Danijela Janković.

Predavanje “Smanjenje doze biološke terapije kod obolelih od reumatskih bolesti“ održala je Doc. dr Sonja Stojanović pred punom salom. Nakon izlaganja, koje je bilo veoma interesantno za sve prisutne, usledila je diskusija vezano za biološku terapiju. Nakon diskusije pročitan je izveštaj o aktivnostima udruženja u prethodnom periodu. Predložen je plan rada udruženja tokom 2019. god. Zatim su podeljene članske kartice za sve članove uduruženja, koji su platili članarinu za 2019.godinu. Posle toga članovi su imali zakusku i druženje.

Svi su bili zadovoljni predavanjem i organizacijom. Pokazalo se da su ovakva druženja veoma važna jer imaju podršku kako od lekara i medicinskih sestara/tehničara, tako i od ostalih članova udruženja.

Zapisnik sačinila

Tamara Mladenović

Predsednica podružnice ORS-a Niš

Danijela Janković

Puna Plenum sala na našu veliku radost, i radost svih prisutnih.

Predivno, poučno i jasno predavanje doc. dr Sonje Stojanović

Umetnička fotografija Ivice Dimitrijevića, liči na nas: KAD SMO ZAJEDNO JAKI SMO.

Naša sestra Anica je dala doprinos lepoti Niške Banje!

Društvo iz kancelarije pre početka predavanja.

Ozbiljni i pažljivi za vreme predavanja...

...a posle predavanja nasmejani!

Povezane vesti