ČlanstvoUdruženje obolelih od reumatskih bolesti broji 1800 članova, i svake godine dobija sve veći broj članova. Osim centrale u Beogradu, ORS ima i 4 podružnice i 1 ogranak u kojima možete da se aktivirate. Članovi mogu da sprovode aktivnosti u skladu sa svojim slobodnim vremenom i željama. Osim predavanja i preporuka, članovi učestvuju u izletima, seminarima, konferencijama, povezuju se sa ljudima koji imaju iste bolesti, te dobiju podršku i razumevanje. Konačno, svi zajedno se borimo za bolji položaj pacijenata koji boluju od reumatskih bolesti, kao i za bolji tretman ovog oboljenja i sistemskih rešenja od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Pridružite nam se u druženju i borbi! Niste sami!

Postanite član

clanovi ors

Postanite član ORS-a i prisustvujte našim seminarima i obukama, i budite u toku sa svim informacijama o lečenju! Kroz članstvo ORS-a imate mogućnost da pozitivno utičete na položaj osoba obolelih od reumatskih bolesti u Republici Srbiji. Cilj nam je da unapredimo naš položaj, načine lečenja, komunikaciju sa medicinskim profesionalcima i nadležnim institucijama. Konačno, kroz članstvo u ORS-u možete da poboljšate svoj kvalitet života, kroz informisanje o Vašoj bolesti, ali i učestvovanju u izletima, aktivnostima, kongresima i psiho-socijalnoj podršci Udruženja.

 

Kroz članstvo u ORS-u dobijate:

 1. Najnovije informacije o lečenju reumatskih bolesti u Srbiji i svetu
 2. Psiho-socijalnu podršku kroz organizovane radionice i predavanja
 3. Uputstva i brošure odgovarajućoj ishrani i fizičkoj aktivnosti
 4. Učestvovanje u izletima gde prevoz plaća ORS
 5. Učestvovanje u Tai Chi treninzima po sniženim cenama
 6. Učestvovanje u kongresima i seminarima ORS-a
 7. Povlašćeno plaćanje laboratorijskih analiza u Beo Lab laboratorijama
 8. Povlašćeno plaćanje laboratorijskih analiza u Konzilijum laboratorijama – 25%.
 9. Povlašćene cene Colnatur kompleksa za kosti, zglobove i mišiće
 10. Povlašćeno korišćenje lekovitog blata iz banja u centru Beograda – za više informacija pogledajte sledeću stranicu.
 11. U Aqualab laboratorijama, 30% popusta na usluge biohemije, imunohemije, imunologije i mikrobiologije, a 10% popusta na usluge genetike i patohistologije.
 12. Besplatnu proveru vida i sluha  i 10% popusta na dioptrijske okvire, dioptrijska stakla, naočare za sunce i slušne aparate za gotovinska plaćanja u Sani optik doo Beograd u svim poslovnicama.
 13. Na Institutu za reumatologiju u Beogradu, Resavska 69, od 12.02.2024.godine ponovo počinju časovi Tai-Chi-a, utorkom i četvrtkom od 18 do 19 h i časovi Yoge, ponedeljkom i sredom od 18:30 do 19:30 h. Članovi ORS-a sa overenom članskom kartom koji žele da vežbaju treba da se jave helperu.
  Helper Tijana Bojanić, tel: +381 60 3344692
 14. U toku su onlajn časovi  zdravstvenog pilatesa.

Godišnja članarina ‘’Udruženja obolelih od reumatskih bolesti Srbije’’ iznosi: 1000,00 din.

Br. žiro računa: 265-1620310003472-31

Uplatu nasloviti na: Udruženje obolelih od reumatskih bolesti Srbije Svrha uplate: Članarina za tekuću godinu

 

Važno: Molimo nove članove ORS-a da osim potvrde o uplati,  pošalju na adresu asmiljkovic@ors.rs podatke o sebi: Ime i prezime, dijagnozu reumatske bolesti od koje boluju, adresu stanovanja, broj telefona i mejl adresu na koju žele da im stižu obaveštenja.

Članske kartice članovi preuzimaju i overavaju u dogovoru sa helperom na Institutu za reumatologiju u Beogradu ili u podružnicama u dogovoru sa lokalnim helperom. Članske karte su važne za ostvarivanje prava na popuste i pogodnosti koje je obezbedio ORS.