Odmor u Lukovskoj ili Prolom Banji

Postoje tri hotela i tri ponude. Hoteli Jelak i Kopaonik u Lukovskoj Banji i hotel Radan u Prolom Banji. Obe banje se preporučuju kada su u pitanju reumatske bolesti.

Ponuda je za polazak 20.04.2020. godine, i ima dobar popust ako se formira grupa. Imamo overene rezervacije za sva tri hotela, te rezervacije su potrebne ako želite da podnesete zahtev u pošti za dobijanje vaučera u vrednosti od 5000 dinara, za koliko vam se kasnije umanjuje račun. Bitno za vaučer je i to da se podnese zahtev najmanje 30 dana pre datuma polaska kako bi vam isti stigao pre naznačenog dana za putovanje na kućnu adresu.

Dinarski deo koji se daje unapred kada se odlučite da putujete je 3000 dinara, i to je iznos za rezervaciju koji vam se takođe odbija od ukupnog iznosa koji trebate da platite, kada dođete u banju.

Ko želi da putuje može doći na predavanje na Institutu za reumatologiju 16.03.20. u 17h gde ćemo posle predavanja održati prezentaciju ponude za Lukovsku i Prolom Banju. Za one koji su sprečeni da dođu u naznačenom vremenu u prostorije ORS-a u Resavskoj 78, nekog naknadnog dana određeno lice će doći da preuzme dinarski deo za rezervacije, uzme vaše podatke radi dalje organizacije i obaveštenja, i da vam, ukoliko želite, donese prijave za vaučere i overene rezervacije, kao i da vam objasni sve što vas eventualno interesuje.

Sve cene u tabeli su za dvokrevetne sobe, za jednokrevetne se vrši doplata od 1.500 dinara po danu.

Imaju tri različite cene, u zavisnosti da li hoćete osnovni dan sa punim pansionom, ili hoćete dodatne terapije tokom boravka. Cena je u proseku jeftinija oko 500 dinara po danu, nego da idete u sopstvenoj organizaciji, što je oko 5000 dinara i ako koristite i vaučer još 5000 dinara. Mislimo da je to zaista dobra ponuda.

Ponuda je rađena za boravak od 10 dana.

Možete da plaćate i na šest rata, administrativnom zabranom, čekovima itd.

Ukoliko još nešto bude potrebno, možete se informisati na br.tel. 063203871, Radoje Soković.

Ponudu za hotel Jelak u Lukovskoj Banji možete pogledati ovde.

Ponudu za hotel Kopaonik u Lukovskoj Banji možete pogledati ovde.

Ponudu za hotel Radan u Prolom Banji možete pogledati ovde.

Vaučeri

Prijavljivanje i predaja dokumentacije za dobijanje vaučera Vlade republike Srbije u pošti, vrši se najmanje 30 dana pre datuma polaska. Vaučeri se odobravaju za boravak od 5 i više dana, svim penzionerima (bez obrzira na visinu penzije) i zaposlenima čija primanja ne prelaze 60.000 dinara.
Potrebna dokumentacija:

  1. Prijava za dobijanje vaučera
  2. Potvrda rezervacije iz banje
  3. Poslednji ček od penzije/odnosno potvrda o mesečnim primanjima
  4. Očitana lična karta.

Napomena: Broj vaučera za 2020. godinu je ograničen i prednost će imati korsnici koji se prvi prijave.

Povezane vesti