Preuzimanje terapije za osobe koje se leče na Institutu za reumatologiju Beograd

Poštovani pacijenti,

Prof. Nemanja Damjanov, direktor Instituta za reumatologiju Beograd (IRBg) , za sada je organizovao, za pacijente na supkutanoj (s.c.) i per os (tablete) biološkoj terapiji koji se leče na IRBg za Beograd da biološku terapiju volonteri donesu na kućnu adresu obolelima od hroničnih artritisa. Pozvaće Vas sa doktori sa IRBg ii obavestiti kog dana će Vam dostaviti na kućnu adresu terapiju za narednih mesec dana. Uput nije potreban!

Prof. Nemanja Damjanov se nada da će uspeti za pacijente iz Srbije, koji terapiju primaju na IRBg, takođe da organizuje u sledećoj nedelji dostavu terapije na kućnu adresu .

Pacijenti koji primaju biološku terapiju u infuziji doći će u zakazano vreme na IRBg da prime terapiju na odeljenju. Bolnički uput će biti potvrda za kretanje od kuće do IRBg i natrag u slučaju policijske kontrole.

Kako smo mi na biloškoj terapiji posebno rizična grupa za Korona virus (COVID-19) molim Vas da se pridržavate saveta koje je krizni štab izdao u vanrednom stanju, a koji se redovno objavljuju na TV.

 

Prim.dr Mirjana Lapčević, predsednica ORS-a

Povezane vesti