Psihološka podrška

Poštovani,

U ovim teškim trenucima, kada smo prinuđeni da većinu  dana provodimo u svojim domovima, izolovani od drugih i lišeni naših svakodnevnih aktivnosti, promena je neophodna. Makar i privremena promena. 

Neophodno je da prihvatimo i  adaptiramo se na nepromenljive uslove a zatim  stvorimo i neke nove opcije.

Rešili smo da iskoristimo savremene načine komuniciranja na daljinu i međusobno se povežemo kako bi na bezbedan način, štiteći sebe i ne ugrožavajići druge mogli da pomognemo jedni drugima.

Razgovor, živa reč, bio i ostao kvalitet koji nas razlikuje od ostalih živih bića.

Hajde da pričamo, da se družimo, da razmenujemo iskustva.

Predlažemo da počnemo druženje putem ZOOM aplikacije. Zajedno ćemo napraviti male grupe. 

Grupa će brojati 8 – 12 ljudi. Minimalan broj osoba za rad grupe je 8 članova. Dobićete poruku sa danom i vremenom održavanja susreta.

Birajte : utorak  09h; 12h ili 15h.

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite nam SMS na broj 065/ 3999243 ili  Mail na: kontakt©pitajlekara.rs kojim potvrđujete sastanak. Naznačite vreme koje ste izabrali. Molim Vas pošaljite Vaše podatke: ime , prezime i broj telefona.

Kada dobijemo poruku kojom potvrđujete da želite da se družimo, kontaktiraćemo Vas . Poslaćemo Vam link, putem koga ćemo komunicirati. Klikom na naznačeni link, u dato vreme, naći ćemo se tamo negde u virtuelnom svetu, ali u realnom vremenu i moći ćemo oči u oči preko naših ekrana da  pričamo. 

Pitajte sve što vas interesuje. Pitajte lekara. Pitajte ostale članove grupe. Posavetujte, pomozite.

Ono što Vam je neophodno da biste učestvovali u radionici jeste stabilna internet konekcija i neki od uredjaja koji imaju mikrofon i kameru:

    • SmartPhone (Mobilni telefon sa Android ili iOS sistemom)

    • Laptop (Windows ili Machintos OS)

    • Desktop uredjaj sa kamerom i slušalicama/zvučnikom i mikrofonom 

Na bilo koji od ovih uredjaja instaliraćete aplikaciju ZOOM koja je besplatna i dostupna na svim platformama (Android, iOS, Windows) a kratko uputstvo za korišćenje ćemo Vam dostaviti naknadno.

Mi predlažemo vreme, Vi birate teme!

Čekamo Vas!

Vaš domaćin:  Pitaj Lekara

Dr Svetlana Mitrović*

Povezane vesti