Ne odlaži vreme je za posao 2021

Poštovani,

Pozivamo sve obolele od hroničnih artritisa koji su u radno produktivnom periodu života da pogledaju snimak press konferencije posvećen EULAR-ovom projektu “Ne odlaži – Vreme je za posao” koji u Srbiji sprovodi ORS uz podršku Ministarstva za rad, Zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, Udruženja reumatologa Srbije, Nacionalne službe za Zapošljavanje, Unije poslodavaca Srbije.

  

VAŽNO JE DA SE ŠTO PRE PRIJAVITE U NACIONALNU SLUŽBU ZA ZAPOŠLJAVANJE KAKO BI OSTVARILI KATEGORIZACIJU INVALIDNOSTI I ISKORISTILI PODRŠKU DRŽAVE SRBIJE DA SE ZAPOSLITE. NA SAJTU MINISTARSTVA ZA RAD, ZAPOŠLJAVANJE, SOCIJALNA I BORAČKA PITANJA MOŽETE PROČITATI АКЦИОНИ ПЛАН ЗА ПЕРИОД ОД 2021. ДО 2023. ГОДИНE

ЗА СПРОВОЂЕЊЕ СТРАТЕГИЈЕ ЗАПОШЉАВАЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ЗА ПЕРИОД ОД 2021. ДО 2026. ГОДИНЕ

 

Virtuelni sajam zapošljavanja je bio 20.maja 2021.godine na kome se prijavilo 7500 učesnika.

Takođe možete pogledati na linku https://www.ors.rs/vesti/622/projekat-%E2%80%9Ene-odla%C5%BEi-vreme-je-za-posao%E2%80%9C-snimak-predavanja - tribinu posvećenu  EULAR-ovom projektu “Ne odlaži – Vreme je za posao” i detaljnije se informisati o mogućnostima zapošljavanja. Popunite anketu(ANKETA) kako bi smo imali vase podatke i zajedno sa vama učestvovali u procesu zapošljavanja.

 

Želim vam dobro zdravlje i sreću u životu,

Prim.dr Mirjana Lapčević – predsednica ORS-a

 

#Time2Work #ConnectToday

Izvor: Press centar UNS

Galerija link

Povezane vesti