Aktuelnosti u sporovodjenju preventivnih i terapijskih protokola kod pacijenata sa artritisom

Poštovani,

Udruženje obolelih od reumatskih bolesti RS (ORS) planira 24.novembra 2022.godine u 17h organizaciju hibridniog sastanka reumatologa i obolelih od hroničnih artritisa (HAR) u hotelu Moskva u Beogradu pod nazivom“Aktuelnosti u sporovodjenju preventivnih i terapijskih protokola kod pacijenata sa hroničnim artritisom“. Molim vas da popunite online anketu (dostavljamo vam link) čiji rezultati će nam pomoći da saznamo vaše mišljenje, probleme, primedbe i predloge za rešavanje koje će biti uvod za diskusiju.

Planirano je da skupu lično prisustvuje 30 aktivista ORS-a obolelih od HAR iz Beograda. Ko želi da online prisustvuje skupu potrebno je da tehničkom organizatoru sastanka sa svog mejla potvrdite svoje učešće na adresi jovan@birac.rs.  

Reumatolozi koji će prisustvovati sastanku: Prof.dr Mirjana Šefik Bukilica, Institut za reumatologiju u Beogradu, Prof. Dr Milan Petronijević, VMA, Doc.dr Predrag Ostojić, predsednik Udruženja reumatologa Srbije (UReS), Institut za reumatologiju u Beogradu i Doc.dr Ivica Jeremić, Institut za reumatologiju u Beogradu.

Dolazak učesnika, druženje uz prigodno posluženje, s obzirom da većina dolazi posle posla, planiran je od 17 do 18h.

Edukativni interaktivni sastanak trajaće od 18 do 19:30h. U tom periodu mogu se online uključiti oboleli od HAR iz čitave Srbije koji su se prijavili za učešće na sastanku i od  predstavnika tehničkog organizatora dobili link za uključenje.

Moderator sastanka biće prim.dr Mirjana Lapčević, predsednica ORS-a. Posle predstavljanja učesnika skupa prikazaće rezultate online ankete na temu Aktuelnosti u sporovodjenju preventivnih i terapijskih protokola kod pacijenata sa hroničnim artritisom, koju ste vi popunili, a koja će biti uvod za diskusiju. Reumatolozi će odgovarati na pitanja prispela putem online ankete, kao i na pitanja koja će prisutni pacijenti, kao i pacijenti preko zum aplikacije postavljati.

U želji da što veći broj obolelih od hroničnih artritisa dobije odgovore na mnoga pitanja u vezi preventivnih i terapijskih procedura tokom svog lečenja, zamolili smo reumatologe za saglasnost da snimimo sastanak, kako bi smo ga stavili na sajt www.ors.rs . 

Vaš ORS

https://forms.gle/HkiGSXZWCwUX9rZKA

Povezane vesti