Zajedno u pokretu - poziv

Poštovani članovi ORS-a,

Imamo sjajnu priliku da zajedno učestvujemo u Beogradskom maratonu, ali na poseban način - kroz Trku zadovoljstva! Ovo je poziv svima koji žele da se pridruže i pokažu svoju podršku zajednici, uz istovremeno isticanje važnosti fizičke aktivnosti u borbi protiv reumatskih bolesti, kao i uticaju na očuvanje koštano-zglobnog sistema i mišićne mase.

Trka zadovoljstva  je duga 2,3 km, veoma je lagana i manifestacionog je karaktera, bez pobednika i plasmana i pruža nam priliku da budemo deo ovog velikog sportskog događaja, bez obzira na naša ograničenja, kondiciju ili brzinu. Važno je da se okupimo, podržimo jedni druge i promovišemo zdrav način života. Start trke je na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Takovske i kreće se ulicama: Bulevar Kralja Aleksandra – Beogradska – Trg Slavija – Kralja Milana. Cilj je na Terazijama.

Pridružite nam se 28.04.2024. godine u Trci zadovoljstva na Beogradskom maratonu i zajedno pokažimo snagu i odlučnost našeg udruženja! Verujemo da će nam ovo druženje kroz sportsku aktivnost ostati u lepoj uspomeni.

Prijave na mejl moldovanivana@gmail.com a informacije o vremenu i lokaciji našeg skupa će biti naknadno objavljene.

Budimo zajedno u pokretu!

Srdačno, Vaš ORS.

 

Povezane vesti