ENFA - Evropska kampanja "Lica Fibromijalgije"

ENFA je povela Evropsku kampanju pod nazivom "Lica fibromijalgije" u cilju poboljšanja položaja i tretmana pacijenata sa fibromijalgijom uz poziv svim članovima da uzmu učešća u kampanji.

Poštovani članovi, Drago nam je što vam predstavljamo našu evropsku kampanju „Lica fibromialgije“. To je onlajn kampanja, gde ljudi šalju sliku na kojoj drže papir sa frazom „Fibromialgija je stvarna“, na odgovarajućem jeziku države. Slike možete poslati na 2008enfa@gmail.com Ovim putem vas pozivamo da učestvujete i pošaljete ovaj e-mail svim svojim članovima i partnerima. Što više učesnika to bolje! Pokažimo lica fibromialgije! Ujedinimo evropske pacijente!započela onlajn kampanju pod nazivom "L Poster pogledajte ovde: https://bit.li/2NdMdbR Slike će biti objavljene u namenskom albumu na našoj Facebook stranici, a kasnije će se koristiti u budućim kampanjama. Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Učestvujte u našoj evropskoj kampanji!
Sledite korake opisane na slici i pošaljite svoju fotografiju privatnom porukom ili na 2008enfa@gmail.com
Ako nemate fibromialgiju i podržavate cilj, takođe možete učestvovati!"

 


 

 

Prevod fotografije sa FB:
FIBROMIJALGIJA JE STVARNA na više evropskih jezika, to bi trebalo da ostane u originalu, ali ispod slike stoji LICA FIBROMIJALGIJE - EVROPSKA KAMPANJA
Koraci:

  1. Napišite na papiru frazu: FIBROMIJALGIJA JE STVARNA,  na svom materenjem jeziku,
  2. Napravite selfi, a možete i nekoga zamoliti da vas fotografiše (papir i fraza moraju biti čitljivi, najbolje da bude crna slova na belom papiru),
  3. Pošaljite nam e-mailom, pošaljite datoteku u dobrom kvalitetu na e-mail: 2008enfa@gmail.com ili privatnom porukom na Facebook stranicu @ENFA2008, napišite svoje ime i zemlju iz koje ste.

Da svi pokažemo da fibromialgija postoji, da je prepoznata bolest i da pacijenti zaslužuju da se sa njima postupa dostojanstveno i da im treba zakon koji ih štiti i pomaže im.

Povezane vesti