Tribina - Aktulenosti u sprovođenju preventivnih i terapijskih protokola kod pacijenata sa hroničnim artritisima

Poštovani,

Udruženje obolelih od reumatskih bolesti RS (ORS) uz podršku kompanije Astra Zeneca organizovalo 24.novembra 2022. godine u 17h hibridni sastanak - tribinu reumatologa i obolelih od hroničnih artritisa (HAR) u hotelu Moskva u Beogradu pod nazivom ”Aktuelnosti u sporovođenju preventivnih i terapijskih protokola kod pacijenata sa hroničnim artritisom“. Skupu su lično prisustvovali aktivisti ORS-a obolelih od HAR iz Beograda, a onlajn su pratili aktivisti ORS-a iz ostalih gradova Srbije u kojima ORS ima podružnice. 
Reumatolozi koji su prisustvovati sastanku: prof. dr Mirjana Šefik Bukilica, Institut za reumatologiju u Beogradu, prof. dr Milan Petronijević, VMA, doc.dr Predrag Ostojić, predsednik Udruženja reumatologa Srbije (UReS), Institut za reumatologiju u Beogradu i doc.dr Ivica Jeremić, Institut za reumatologiju u Beogradu.
Moderator sastanka bila je prim.dr Mirjana Lapčević, predsednica ORS-a. Posle predstavljanja učesnika skupa prikazala je rezultate onlajn ankete na temu „Aktuelnosti u sporovođenju preventivnih i terapijskih protokola kod pacijenata sa hroničnim artritisom“, koju su oboleli od HAR popunili, i koja je  bila uvod u diskusiju. Reumatolozi su odgovarali na pitanja prispela putem onlajn ankete, kao i na pitanja koja su prisutni pacijenti, i pacijenti koji su pratili tribinu onlajn preko zum aplikacije mogli su postavljati pitanja.
Prisutni su bii i predstavnici farma kompanija sa kojima ORS sarađuje već 15 godina.

Pogledajte snimak tribine na linku
 https://youtu.be/bV8SFRXFgc0

U prilogu možete pogledati rezultate ankete i dodatak na snimak u tekstualnom obliku

Vaš ORS

Anketa

Dodatak uz snimak

Povezane vesti